Sport

Per Johansson: „Vom folosi partida de la Brașov pentru a pregăti turneul Final 4 al Ligii Campionilor”

 

În ultima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin, sâmbătă, de la ora 12.30, Corona Brașov se va duela, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu CSM București.

Antrenorul bucureștencelor, suedezul Per Johansson, a declarat că va folosi această confruntare pentru a pregăti turneul Final 4 al Ligii Campionilor. „Vom merge cu o zi înainte la Braşov, e un oraş frumos, în care am mai fost. E un prilej pentru a începe ultima săptămână de pregătire pentru Final Four. Voi folosi jocul, toată lumea va evolua, nu vom juca la maximum, dar e bine să ai multe jucătoare în formă. Vom încerca să câştigăm acest meci, dar vom încerca şi lucruri pe care le-am putea folosi în Final Four. E important pentru mine”, a declarat Johansson pentru contul de Instagram al clubului.

În semifinalele Ligii Campionilor, CSM București o va întâlni Vardar Skopje. Meciul va avea loc pe 6 mai la „Papp Laszlo Arena” din Budapesta. „Mă simt ca un copil în Ajunul Crăciunului, aşteptând turneul Final Four. Am avut o săptămână normală, am exersat lucruri normale şi începem să ne pregătim pentru Vardar. Vom analiza jocul rivalelor şi vom crea o tactică. Sunt încântat şi abia aştept turneul Final Four”, a adăugat scandinavul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare