Sport

Pentru FC BRAȘOV urmează un meci important! Ce a făcut CSA Steaua astăzi?!…

 
Vineri după-amiază, pe Stadionul „Tineretului”, FC Brașov se va întâlni cu CSA Steaua în etapa a 8-a din Liga 2. După Unirea Slobozia, care a învins „Scotch”-ul primarului Coliban, acesta este cel mai puternic adversar ce se va confrunta cu „galben-negrii”, care ajung, iată, ca și antrenorul Ilie Stan, la… ora adevărului.
 
În această seară, „militarii”, care nu au drept de promovare, au remizat în „Ghencea”, 0-0 cu Șelimbăr. În celălalt meci al rundei a 7-a disputat astăzi, „U” Cluj a dispus de Tg. Jiu cu 1-0.
 
„Meciul cu Dunărea Călărași (LIGA 2. FC Brașov a învins, dar n-a convins! Ce a spus Ilie Stan…) a fost cel mai bun meci al nostru de până acum. Am văzut cum s-au descătușat băieții la goluri, am primit și un gol foarte ușor până la pauză, fără acea reușită a oaspeților altul era deznodământul. Duelul cu Dunărea Călărași este istorie, ne-am bucurat, acum avem meci cu Steaua, una dintre cele mai bune echipe din Liga 2 – cu jucători tineri unii, alții cu experiență, care au evoluat chiar și la Liga 1 și care pot face oricând diferența. Dar și noi avem încredere după succesul cu Călărași. Avem timp săptămâna aceasta să ne pregătim atât fizic, cât și mental și tactic. Va fi un meci frumos cu Steaua, pentru că este o echipă care nu refuză jocul de atac. Sunt sigur că și noi ne vom mobiliza și va ieși o partidă frumoasă. Băieții au început să formeze un grup, să fie uniți, să se lege relații de joc, iar acesta cred că va fi atuul nostru – forța grupului. Indiferent cine intră în teren trebuie să dea totul să ne ajute să învingem, nu contează cine va marca”, a declarat Mugurel Buga, managerul sportiv de la FC Braşov, în conferința de presă de astăzi, unde Ioan Mărginean, președintele grupării, a absentat.
 
La momentul actual, lider în Liga 2 este Petrolul Ploiești, cu 18 puncte. CSA Steaua se află pe a 5-a poziție, cu 14 puncte, iar FC Brașov (9 p) ocupă locul 13.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare