Sport

Pe cine ar dori primarul ca președinte la FC BRAȘOV?! Legătura prin curling…

  • fcbrasov_15.jpg

Mulți iubitori ai fotbalului din oraș au luat „la mișto” intenția primarului Allen Coliban (USR) ca viitorul președinte de la FC Brașov să fie ales în urma unui „concurs” de CV-uri, luându-i cu asalt – pentru comentarii – contul personal de Facebook – Ce președinte la FC BRAȘOV!… / Ce a declarat antrenorul Călin Moldovan?.

Asta în timp ce Sebastian Bădulescu, reprezentantul PNL în Consiliul Director al FC Brașov, căuta de zor, în ultimele săptămâni, o persoană capabilă să preia funcția de conducător a grupării „galben-negre”, după plecarea lui Ioan Mărginean la finele lunii viitoare. S-a discutat cu Dani Coman, s-a vehiculat și varianta Marian Ivan, sprijinit din umbră de Vasile Dochița, însă totul este „în aer”.

Pe surse am aflat, însă, că primarul Allen Coliban ar vrea să-l impună ca președinte la FC Brașov pe Cristian Mățău, colegul său de la curling, pe care l-a numit în vara anului trecut secretar general la metamorfozata Corona, via „Scotch Club”.

Și, așa cum apare pe Linkedin, CV-ul său este unul imbatabil (https://ro.linkedin.com/in/cristian-matau-5a92a4100), fiind, printre altele, consultant în Parlamentul României pe probleme de sport.

De altfel, așa cum am fost informați, Cristian Mățău a primit și drept de semnătură la FC Brașov, astfel că, de acum, el poate rezolva chestiunile financiare fără a mai apela la Mărginean, cu care a avut destule contre în sezonul tocmai încheiat

De văzut dacă și alianța PNL – PSD din Consiliul Local, majoritară, ar agrea înscăunarea lui Cristian Mățău ca președinte la FC Brașov.

Apoi, într-o ordine firească a lucrurilor, noul președinte trebuie să aducă și să înscăuneze antrenorul, care are obligația de a definitiva lotul de jucători, astfel încât mai este cale lungă până la… îndeplinirea noului obiectiv, înălțător, promovarea în Liga 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare