Sport

Pe ce loc s-a clasat Dana Haralambie la Mondiale?

Pe ce loc s-a clasat Dana Haralambie la Mondiale?

Sportiva din Săcele – Brașov a participat astăzi în proba de sărituri cu schiurile (trambulină HS 102 metri) din cadrul Campionatelor Mondiale de schi nordic de la Planica.

Pe ce loc s-a clasat Dana Haralambie la Mondiale? Performera legitimată la CS Dinamo – Centrul Brașov a ocupat, în final, locul 22. A avut sărituri de 90 și 92 de metri, acumulând 210,4 puncte. Evoluția sa a fost una apreciată, arătând o formă constantă pe parcursul sezonului. Reamintim, zilele trecute, în etapele de Cupă Mondială de la Râșnov, ea s-a situat pe locurile 14, respectiv 11.

Campioană mondială a devenit Katharina Althaus. Germanca a sărit 98,5 și 97 metri, primind 249,1 puncte. Podiumul a fost completat cu Eva Pinkelnig (Austria) și Anna Odine Stroem (Norvegia). Clasamentul complet, AICI. Toate trei au fost și în prim-planul întrecerilor de pe Valea Cărbunării.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Vezi ce a făcut Dana Haralambie în prima întrecere individuală a Mondialelor din Slovenia – AICI. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare