Sport

Paul Pogba vrea să plece de la Manchester United

 

Mijlocașul francez al celor de la Manchester United, Paul Pogba, a anunțat la Tokyo în mod public că va părăsi clubul englez în această vară.

„Am jucat la Manchester în ultimii trei ani și m-am descurcat grozav. Am avut momente bune, dar și momente proaste, ca fiecare. După acest sezon și tot ce s-a întâmplat de-a lungul lui, cel mai bun sezon al meu de altfel… Cred că pentru mine este un moment bun pentru a avea noi provocări în altă parte. La asta mă gândesc: să am noi provocări în altă parte“, declară jucătorul francez, conform cotidianului The Independent.

La 26 de ani, Pogba a fost transferat la Man.United în 2016 de la Juventus, pentru suma de 105 milioane de euro. În tricoul „diavolilor roșii”, Pogba a strâns 142 de meciuri, marcând 31 de goluri și oferind 29 de pase de gol. În acest moment, de serviciile mijlocașului de culoare s-au interesat deja Real Madrid și Juventus. Doar 2 trofee a câștigat Pogba cu United, care are 67 de selecții în tricoul Franței, fiind cotat în acest moment la 100 de milioane de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare