Sport

Paul Enache: „Au politizat tot fotbalul în Brașov” / Numai salariile conducătorilor de la FC Brașov s-ar duce la 50.000 de lei pe lună

Paul Enache a ieșit din fenomenul sportiv de ceva vreme, ocupându-se, în liniște, de afacerile sale.

Însă, fostul antrenor și conducător de club brașovean este la curent cu ceea ce (nu) se întâmplă în orașul de la poalele Tâmpei din punct de vedere fotbalistic.

„Infrastructura e la pământ, nu există un stadion ca lumea în Brașov, selecții făcute numai pe jucători din afara județului, valuri de conducători și antrenori schimbați. După perioada lui Ion Neculaie, echipa s-a plimbat numai prin diviziile inferioare, iar paradoxul de acum e că se întâmplă asta când Primăria asigură bugete de două milioane de euro pe sezon. Noi ne chinuiam înainte să facem rost de bani. Acum sunt, dar depinde cum îi administrezi și ce faci cu grupele de juniori”, i-a declarat Paul Enache jurnalistului Justin Gafiuc, de la ProSport.

Paul Enache și-a continuat „radiografia”, cu „bătaie” clară spre FC Brașov: „Au politizat tot fotbalul la Brașov. Numai găști! Iar unii de prin staff-ul administrativ n-au nici o tangență cu fenomenul. Au vreo zece conducători, care-i costă ușor 50.000 de lei pe lună salariile. Ar fi destui foști jucători ai Brașovului care ar merita să fie în conducere sau pe banca tehnică”.

Acum câteva luni, Paul Enache a relatat pentru MyTex aceleași lucruri – Detalii, AICI. Cam aceeași opinie o are și fostul arbitru internațional Marius Beudeanu – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Paul Enache: „Au politizat tot fotbalul în Brașov” / Numai salariile conducătorilor de la FC … […]

Eugen
9 luni în urmă

Incredibil. Paul Enache vorbeste de găști? Care? Alea de pe timpul lui sau astea de acum? De fapt, nu vorbește.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare