Sport

Patzaichin nu este interesat de funcția de președinte al COSR

 

Fostul multiplu campion olimpic Ivan Patzaichin a declarat azi, la Galați, unde a deschis a patra ediție a campaniei „Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă”, că nu este interesat de candidatura la funcția de președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR). Întrebat dacă va candida la funcția de președinte al COSR, în condițiile în care performanțele sportive și manageriale l-ar recomanda, Patzaichin a răspuns: „Vă spun sigur nu, pentru că nu mă interesează funcțiile, pentru că ceea ce fac eu acum este mult mai important și asta mă bucură mai mult, să fiu mai implicat în ceea ce știu. Într-un birou poate să stea oricine”.

Întrebat dacă Alin Petrache a făcut bine anunțând că își va depune mandatul, Patzaichin a răspuns: „E foarte OK. Ar trebui multă lume să-i urmeze exemplul și nu numai în sport, să fie un exemplu pentru toată lumea”. Fostul mare campion a refuzat să comenteze situația actuală din kaiac-canoe, după excluderea loturilor de la Jocurile Olimpice pentru dopaj.

Citiți și:

JO RIO 2016. Președintele COSR își va depune mandatul


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare