Sport

Patrice Lagisquet, antrenorul secund al naționalei de rugby a Franței: „Punctul bonus este important”. LIVE TEXT de la ora 22.00

 

De trei ori finalistă la Cupa Mondială de Rugby (1987, 1999, 2011), Franța țintește sus în meciul disputat împotriva Stejarilor. „Cocoșii galici” nu luptă doar pentru victorie, declarând că vor să obțină și punctul bonus ofensiv, cel acordat echipei care care înscrie cel puțin patru încercări într-un meci.

„Da, punctul bonus este important. Cu acest regulament poți vedea o echipă neînvinsa terminând pe locul 2 în grupă. Așadar, noi avem nevoie de acest bonus pentru a nu ajunge în situația de a nu juca pentru primul loc în ultimul meci, cel cu Irlanda”, a declarat antrenorul secund al Franței, Patrice Lagisquet.

Câștigătoarea grupei D va întâlni, în sferturile de finală, pe ocupanta locului II în Grupa C, iar naționala Franței se pregătește deja pentru o întâlnire cu Noua Zeelandă sau Argentina.

Miercuri, 23 septembrie, de la ora 22.00, mytex.ro transmite LIVE TEXT primul meci al naționalei României în cadrul Cupei Mondiale de Rugby 2015.

HAI ROMÂNIA!

CITIȚI ȘI:

CM de Rugby 2015. România dispută astăzi, împotriva Franței, primul meci din cadrul Cupei Mondiale de Rugby. LIVE TEXT de la ora 22.00


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button