Sport

Pariul tip Draw No Bet. Unde îl putem juca și ce avantaje oferă

  • pariuri1.jpg
 

Pariul tip DNB sau pariul tip „Draw No Bet” este un pariu oferit de casele de pariuri online cu 2 variante posibile (1 sau 2), dar la care există 3 posibilități de validare a biletului la pariuri jucat (câștigat, pierdut sau anulat / cota 1). Draw no bet înseamnă în traducere liberă „la egal nici un pariu”. Asta înseamnă că, dacă meciul se încheie la egalitate, pariul este anulat (primește cota 1).

Exemplu de pariu DNB: avem meciul Watford – Leicester la care cotele sunt echilibrate: 2.50, 3.50, 2.75 și cotele pentru pariul tip DNB 1.80, 1.97. Dacă alegem să pariem pe Watford, vom câștiga pariul dacă Watford va învinge; vom primi miza înapoi sau cota 1 dacă meciul se va încheia la egalitate și vom pierde pariul dacă Watford va fi înfrântă.

Pariul tip DNB oferă pariorului posibilitatea de a fi acoperit în cazul unui rezultat de egalitate. Astfel, putem paria cu mai multă încredere pe echipa dorită sau, în situația în care avem încredere că o echipă nefavorită poate produce surpriza, putem să ne asumăm riscuri mai puține.

Alt avantaj este adus de pariul tip DNB pe biletele multiple, acolo unde un singur pronostic greșit ne strică biletul. Dacă avem un pariu de acest tip și meciul respectiv se încheie la egalitate, în loc să pierdem biletul, cum s-ar fi întâmplat dacă mizam direct pe victoria echipei respective, vom primi cota 1 pentru acel pronostic și biletul va rămâne în desfășurare cu șanse de câștig, e drept că mai mic decât cel afișat.

Denumirea acestui pariu DNB este diferită la agențiile de pariuri online iar în continuare, alături de lista de operatori unde-l poți găsi, îți voi spune și care este denumirea acestuia acolo.

Case de pariuri online licentiate in Romania unde găsim pariul tip DNB

  • La Netbet se găsește sub următoarele forme: Handicap asiatic final 0 sau Miza rambursată pt. egal
  • La cea mai mare casa de pariuri online din lume găsim acest tip de pariuri sub următoarea denumire: Niciun pariu pe egal
  • Unibet, probabil cea mai complexă casă de pariuri de la noi, oferă DNB sub forma 1 2 (mizele vor fi rambursate dacă se termină egal) sau handicap asiatic 0
  • Betano : Nici un pariu pe egal
  • Cei de la agentia de pariuri online Maxbet : Draw No Bet (Pariu care elimină egalul) sau Handicap asiatic
  • Sportingbet : 1 2 (pariul va fi rambursat dacă meciul se termină cu egal în timpul regulamentar), aceeași denumire ca la Unibet
  • Nu în ultimul rând, cei de la eFortuna au în oferta lor următoarea titulatură pentru acest pariu: Fără egal sau handicap asiatic

Unde am trecut câte 2 denumiri înseamnă că exista sub 2 forme, deși este practic vorba de același pronostic. De precizat că în unele cazuri cotele pot diferi (de exemplu, s-ar putea ca la un meci la Netbet cota pentru 1 cu handicap asiatic 0 să fie puțin diferită de cota pentru 1 cu miză rambursată pt. egal)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare