Sport

Olimpic Zărnești – înaintea barajului pentru promovarea în Liga 2 / Miercuri, meci important pe teren propriu / SR Brașov, pe penultimul loc

Olimpic Zărnești – înaintea barajului pentru promovarea în Liga 2.

Echipa antrenată de Mihai Stere a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, partida cu Kids Tâmpa Brașov, scor 0-1, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 3 – Seria a 5-a la fotbal, dar a acces în barajul promovării de pe locul secund, cu 52 de puncte acumulate.

Olimpic Zărnești – înaintea barajului pentru promovarea în Liga 2

Astfel, Olimpic Zărnești va juca miercuri, „acasă”, de la ora 18.00, primul meci al „dublei” cu SCM Rm. Vâlcea, câștigătoarea Seriei a 6-a din Liga 3. Returul se va disputa sâmbătă, la Vâlcea.

AFC Câmpulung Muscel (63 p) a terminat pe primul loc Seria 5-a din Liga 3, deși a pierdut la Râșnov, 0-1, întâlnirea cu Olimpic Cetate. Muscelenii se vor confrunta în baraj cu Vedița Colonești, ocupanta poziției secunde în Seria a 6-a.

În runda finală a barajului pentru promovarea în Liga 2, învingătoarea duelului dintre Olimpic Zărnești și SCM Rm. Vâlcea va întâni formația care se va impune din „dubla” dintre AFC Câmpulung Muscel și Vedița Colonești. Meciurile, tur-retur, vor avea loc în 1 și 5 iunie.

SR Brașov, pe penultimul loc

În play-out-ul Seriei a 5-a din Liga 3 la fotbal, SR Brașov a învins cu 4-2 în deplasarea de la Ciucaș Târlungeni și a acumulat 22 de puncte. Înaintea ultimei etape, echipa fanilor stegari este penultima în ierarhie, la un punct în fața ultimei clasate, gruparea din Tărlungeni.

Olimpic Zărnești | MyTex.ro
Olimpic Zărnești - înaintea barajului pentru promovarea în Liga 2 / Miercuri, meci important pe teren propriu / SR Brașov, pe penultimul loc 10

SR Brașov poate spera la un miracol, dacă va termina sezonul pe penultima poziție din grupă. În cazul în care nu vor participa suficiente formații în sezonul 2024-2025 al Ligii 3, pe ultima sută de metri, jucătorii „galben-negri” ar putea primi o invitație în competiție din partea FRF, așa cum s-a întâmplat și cu Kids Tâmpa Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare