Sport

OLIMPIA BRAȘOV, la startul unui nou campionat! Cum se va juca?!…

 

În sezonul 2020-2021, Liga Națională de baschet feminin va fi alcătuită din 11 echipe, împărțite în două grupe. CSM Târgoviște, deținătoarea a 12 titluri de campioană națională, nu se regăsește printre participante.

Prima grupă are următoarea componență: ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, FCC Baschet Arad, CS Universitatea Cluj-Napoca, Phoenix CSU Constanța, CS Rapid București, CSU Rookies Oradea. 

În a două grupă se află: CSM Satu Mare, Olimpia Brașov, ACS KSE Târgu Secuiesc, CSM Alexandria, CS Agronomia.

Se joacă în grupe, fiecare cu fiecare, tur-retur, și se face clasamentul. Conform Ordinului comun MTS+MS actual, se vor organiza turnee de 3-5 etape. În cazul în care calendarul internațional va permite, un turneu va fi în noiembrie, iar celălalt, de 5 etape, în decembrie 2020.

Cupa României va avea doar şapte echipe la start. Sepsi Sf. Gheorghe, angrenată în Euroligă, nu va evolua la primul turneu (27-29 octombrie), dar se va alătura celor două câştigătoare ale grupelor, plus unei echipe de pe locul secund. Turneul Final Four va avea loc în martie 2021.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare