Sport

OFICIAL. Tudor Băluță e jucătorul lui Brighton

 

Brighton a anunțat transferul lui Tudor Băluță de la Viitorul, jucătorul semnând un contract pe 3 ani și jumătate.

„Suntem încântați să-l avem pe Tudor la club, e un transfer pe care considerăm că-l putem dezvolta pentru viitor. E un jucător versatil, care poate evolua ca mijlocaș central dar și în apărare și are experiență în prima ligă din țara lui. Va rămâne la Viitorul sezonul acesta, pentru a-și continua progresul, și îl vom monitoriza cu atenție până în vară”, a declarat David Weir, manager de dezvoltare Brighton.

„Sunt foarte fericit să fiu aici. Este o zi importantă pentru mine. Să fac parte din acest club este cea mai bună decizie pe care am luat-o. Sunt foarte fericit şi de-abia aştept să joc aici începând din această vară. Am ales clubul acesta pentru condiţiile de aici. Terenul de antrenament, staff-ul, prima echipă, stadionul. Totul este incredibil. Cred că am luat decizia bună. Totdeauna a fost un vis să joc în Anglia şi acum sunt aproape să fac asta. De-abia aştept să joc pentru echipă. Pot evolua în apărare sau la mijloc. Cel mai important lucru este să mă dezvolt cât mai mult”, a spus Tudor Băluţă, conform site-ului oficial al lui Brighton.

„Noi suntem mulțumiți. Este un jucător tânăr, care a avut o ofertă foarte bună. Era foarte dornic să plece. Până în vară va fi împrumutat la noi, după aceea va merge acolo. Suntem foarte fericiți că l-am dat și că mai rămâne la noi încă 6 luni. E ideal. Toată lumea e mulțumită. E o sumă foarte frumoasă și bună pentru noi. Facem o muncă bună, apreciată. Suntem mulțumiți că producem jucători. Băluță a fost format la școala lui Gică Popescu și noi l-am perfecționat. Am făcut din el un jucător de echipa națională. Tudor este bun la orice echipă. E foarte inteligent și e polivalent. Se adaptează repede la cerințele postului. Încă se dezvoltă”, a declarat Gigă Hagi la TV Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare