Sport

OFICIAL. Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus. Scrisoarea lui „CR7” pentru fanii madrileni

 

Real Madrid a anunțat transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino. „Real Madrid comunică faptul că, în răspuns la cererea expresă a lui Cristiano Ronaldo, a fost de acord cu transferul acestuia la Juventus Torino. Real Madrid vrea să-i mulțumească pe această cale unui jucător care a demonstrat de mai multe ori că este cel mai bun din lume și care a făcut parte din poate cea mai strălucită perioadă din istoria clubului nostru. Pe lângă trofeele câștigate în cei 9 ani petrecuți la Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost un exemplu de dedicație, responsabilitate și talent. El a devenit de asemenea cel mai bun golgheter din istoria lui Real, cu 451 de goluri în 438 de meciuri. În total, a cucerit 16 trofee, incluzând 4 Ligi ale Campionilor, trei dintre ele la rând. În tricoul lui Real, a câştigat în plan individual 2 Baloane de Aur şi trei Ghete de Aur, pe lângă o serie de alte premii. Pentru Real Madrid, Ronaldo va fi mereu un mare simbol şi un reper pentru generaţiile următoare. Real Madrid va fi mereu casa ta”, a fost comunicatul emis de campioana Europei. 105 milioane de euro a plătit Juventus pentru jucătorul portughez.

La scurt timp, pe site-ul oficial al madrilenilor a apărut un mesaj al lui Cristiano Ronaldo: „Aceşti ani petrecuţi la Real, în oraşul Madrid, au reprezentat cea mai fericită perioadă din viaţa mea. Cred că a venit momentul să încep o nouă etapă în viaţa mea, astfel că am cerut clubului să accepte oferta. Vă rog să mă înţelegeţi. Au fost nouă ani de-a dreptul incredibili. Au fost nouă ani unici. Pentru mine a fost o perioadă emoţionantă, dar şi dificilă. Exigenţa atinge cele mai înalte cote la Real Madrid, dar am reuşit să-mi practic jocul într-o manieră unică. Am avut în teren şi în vestiar nişte colegi fabuloşi. Am simţit căldura unor suporteri incredibili şi împreună am câştigat de trei ori la rând Champions League şi de patru ori în ultimii cinci ani. Pe lângă acestea, la nivel individual am avut onoarea de a câştiga de patru ori Balonul de Aur şi de trei ori Gheata de Aur. Totul în această etapă pe care am traversat-o la un club imens şi extraordinar. Real Madrid m-a cucerit, va avea mereu un loc imens în inima mea. Vreau mai mult ca niciodată să mulţumesc clubului, preşedintelui, oficialilor, colegilor, staff-ului tehnic, medicilor şi îngrijitorilor care fac o treabă incredibilă şi care gândesc totul până la cel mai mic detaliu. Vă sunt pe veci recunoscător şi vreau de asemenea să mulţumesc fotbalului spaniol. În aceşti nouă ani am jucat alături de jucători uriaşi. Ştiu că mă repet, dar vă sunt recunoscător tuturor. M-am gândit mult şi am decis că trebuie să încep un nou ciclu. Eu voi pleca, dar nu voi înceta să port acest tricou. Vă mulţumesc tuturor. ¡Hala Madrid!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare