Sport

OFICIAL. Braşoveanul Daniel Isăilă e selecţionerul echipei naţionale de fotbal tineret!!!

 

„Isă”, în vârstă de 44 de ani, a fost prezentat oficial astăzi ca selecţioner al reprezentativei Under 21 de fotbal a României, precizând într-o conferinţă de presă: „Sunt onorat și fericit pentru această poziție. De acum, sunt responsabil de viitorii jucători ai echipei naționale. Sunt nerăbdător să-mi încep treaba, am avut o pauză scurtă, pe care mi-am dorit-o. Acum, sunt încărcat cu energie”.

Antrenorul braşovean l-a înlocuit pe Cristi Dulca în funcţie.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a explicat că numirea lui Daniel Isăilă este urmarea unui amplu proces de analiză şi consultare: „Am discutat cu staff-ul primei reprezentative, astfel încât să putem lega o punte de legătură între prima reprezentativă și echipa de tineret. Lucrăm la un nou concept de dezvoltare, ne dorim să avem un nou sistem de joc. Isăilă este un antrenor de performanță, a luat Cupa României, a câştigat Supercupa României și a contribuit la calificarea primei reprezentative la Euro 2016. Dacă îți dorești performanță, ai nevoie de performeri”.

La rându-i, selecţionerul primei noastre reprezentative, germanul Christoph Daum, a punctat:  „Ne dorim să ridicăm standardele în jurul, dar și în interiorul echipei naționale de tineret. Îi urez bun venit lui Daniel în echipa noastră, vom lucra zi de zi împreună”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare