Sport

Octavia Pîrse (Kids Tâmpa Braşov), cel mai bun fundaș din țară la U13

Octavia Pîrse şi Melisa Scorobeț, ambele de la Kids Tâmpa Braşov, au fost printre cele 46 de fete de la 29 de cluburi din ţară care au participat la „tabăra de vară U13 feminin”, acţiune organizată de Federația Română de Fotbal la Constanța.

Ambele au fost printre evidenţiatele acţiunii, iar Octavia Pîrse a fost declarată cel mai bun fundaş din ţară la această categorie de vârstă.

„Suntem bucuroși de evoluția fetelor! Pentru noi nu este nicio surpriză faptul că ambele au fost evidențiate la această acțiune. Sunt două fete care au avut evoluții foarte bune în competițiile recent încheiate, U13 și U15, la nivel național. Este un prim pas pentru ele și sperăm ca pe viitor să mai aibă parte de astfel de acțiuni în cadrul loturilor naționale. De asemenea, felicităm toate participantele la această acțiune și apreciem foarte buna organizare a evenimentului”, a spus Bogdan Gordaș, antrenor al echipelor de fotbal feminin ale ACS Kids Tâmpa.

„Proiectul de fotbal feminin ACS Kids Tâmpa este unul sănătos, prin care încercăm să creștem corect fete care iubesc acest sport. Evoluția celor doua sportive la această acțiune ne arată că suntem pe drumul cel bun. Le felicităm și le uram mult succes în continuare! Avem multe jucătoare cu potențial la grupe și suntem convinși că pe viitor vor mai apărea fete în vizorul lotului național”, a precizat și Cristi Cristea, coordonator al secției de fotbal feminin a clubului brașovean.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] ACS Kids Tâmpa Brașov este pe locul 14 în clasamentul academiior de fotbal întocmit de FRF pentru anul 2023. „Urșii” au reușit o urcare spectaculoasă în clasament față de 2022, fiind mai sus cu 10 locuri, dar și având cu… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare