Sport

Jucător de la FC Brașov – în vizorul lui Gică Hagi / Ar fi o pierdere însemnată în cazul unei plecări

Jucător de la FC Brașov – în vizorul lui Gică Hagi (foto).

Din informațiile noastre, antrenorul-manager de la Farul Constanța, campioana României, se interesează de situația unui fotbalist important al echipei pregătite de Dan Alexa, dorind să-l achiziționeze.

Jucător de la FC Brașov – în vizorul lui Gică Hagi. Este vorba de mijlocașul ofensiv Dan Spătaru. El a evoluat în stagiunea trecută la gruparea „galben-neagră”, împrumutat fiind de la Kids Tâmpa. În cazul în care l-ar transfera definitiv, FC Brașov ar trebui să achite suma de 100.000 de euro.

Ar fi o pierdere însemnată pentru Dan Alexa, care este îngrijorat și de faptul că clubul nu are, la ora actuală, un președinte. Din lotul FC Brașov, se știe, au mai plecat, recent, Tudor Saim și Milcho Angelov. Și echipa „supervizată” de primarul Allen Coliban vrea promovarea în Superligă la finele sezonului viitor…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Octavia Pîrse şi Melisa Scorobeț, ambele de la Kids Tâmpa Braşov, au fost printre cele 46 de fete de la 29 de cluburi din ţară care au participat la „tabăra de vară U13 feminin”, acţiune organizată de Federația Română… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare