Sport

O lună până la startul RALIULUI BRAȘOVULUI!!!

 

Ediția a 47-a a Tess Rally se va desfășura în perioada 23-25 martie, urmând a fi prezenți la start cei mai valoroși piloți din țară.

„După o lungă perioadă de muncă, presărată cu numeroase surprize care mai de care mai neplăcute, nu poate exista o satisfacție mai mare pentru mine și pentru echipa de organizare decât să avem la start nu mai puțin de cinci campioni naționali absoluți de raliuri, câștigători de mai multe ori ai acestui frumos raliu”, a declarat Bela Stoica, președintele clubului organizator, aceștia fiind Titi Aur, Simone Tempestini (foto), Dan Gârtofan, Vali Porcișteanu și Bogdan Marișca.

În premiere pentru Campionatul Național de raliuri, organizatorii au propus pentru prima zi de concurs (sâmbătă, 24 martie) o desfășurare specială. Cea mai frumoasă specială a raliului, Poiana, va fi parcursă de două ori într-un interval de circa două ore. În plus, după ce concurenții vor poposi în parcul de service pentru refacera forțelor, urmează în centrul istoric al Brașovului deja tradiționalul „Brașov Rally Show”, proba specială-spectacol care încheie prima zi a raliului.

Ziua de duminică, 25 martie, începe cu specialele Babarunca și Cheia. Apoi, sunt programte treceri pe probele Pârâul Rece și Râșnov, iar Tess Rally Brașov 47 se va încheia la fel cum a început, pe speciala Poiana, desfășurată de această dată în sens invers, spre Brașov.

Așa cum ne-au mai informat organizatorii, în cadrul Tess Rally Brașov 47 își va desfășura prima etapă din acest an și Campionatului Național destinat vehiculelor istorice.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button