Sport

„O dorim pe Daria Bucur”, spune Alexandru Dedu. Cam târziu…

O dorim pe Daria Bucur. „Am citit într-un articol că noi am refuzat-o pe Daria Bucur. Noi o dorim pe Daria Bucur la Braşov, dar din câte ştim are un contarct semnat şi în vigoare. Din echipa actuală fac parte 11 braşovence. Majoritatea vor rămâne şi anul viitor. În echipa mare şi în echipa de liga a doua, pe care suntem obligaţi să o avem. Suntem în contact şi avem în vizor toate jucătoarele braşovence din liga întâi. Unele vor veni, altele nu, din diferite motive. Daria Bucur e o jucătoare care va face istorie în România şi noi o dorim. Nu îmi aduc aminte ca clubul să fi fost contactat vreodată de Daria şi să îi spunem «nu te vrem». Şi am închis subiectul”, a declarat astăzi managerul Coronei Braşov, Alexandru Dedu, în urma articolului „Corona a refuzat o handbalistă reprezentativă a Brașovului, componentă a Naţionalei României. Iubim braşovenii, dar nu avem nevoie de ei”, apărut în MyTEX, .

Oricât ar încerca Alexandru Dedu să contrazică MyTEX, sursele noastre, unele extrem de credibile, spun că Daria Bucur ar fi dorit să vină la Corona, înainte să semneze cu gruparea din Buzău. Poate nu s-a discutat direct cu managerul Alexandru Dedu, dar acesta ar fi trebuit informat de către oamenii care fac parte din echipa lui.

Urmărim cu atenţie ce se va întâmpla cu Rebeca Necula şi, bineînţeles, vă vom informa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare