Sport

O brașoveancă, ÎN ELITA Cupei Mondiale! Ce loc ocupă în clasamentul general al competiției?!…

 

Marți seară, la Lillehammer, în Norvegia, s-a desfășurat un nou concurs contând pentru Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile, dar și pentru circuitul Raw Air.

De această dată, victoria i-a revenit norvegienei Maren Lundby – 262.3 puncte, secondată fiind de compatrioata Silje Opseth. Pe locul trei s-a clasat austriaca Chiara Hölzl.

Brașoveanca Dana Haralambie (foto), sportivă legitimată la CS Dinamo, a intrat din nou în puncte, ocupând locul 25 (121 p). Astfel, în clasamentul general al Cupei Mondiale, ea a urcat în top 30, mai precis pe a 30-a poziție, cu 58 de puncte acumulate.

Cu 5 etape înainte de finalul sezonului, lider în Cupa Mondială este Maren Lundby (1.220 p), Chiara Hölzl (1.115 p) este a doua – între acestea se dă lupta pentru adjudecarea globului de cristal, podiumul fiind completat cu o altă austriacă, Eva Pinkelnig.

CITEȘTE ȘI: CEL MAI BUN REZULTAT din acest sezon pentru brașoveanca Dana Haralambie!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare