Sport

Numire importantă la ACS Transilvania Brașov

Numire importantă la ACS Transilvania Brașov.

Ana-Maria Mîrcă-Olariu, cunoscutul portar, s-a alăturat staff-ului tehnic al secției de handbal a ACS Transilvania Brașov. Ea se va ocupa de pregătirea portarilor, de la mic la mare, urmând a fi alături de Oana Apetrei pe banca formației de junioare 3.

Ana-Maria Mîrcă-Olariu este brașoveancă, iar debutul în Liga Națională l-a făcut la HCM Roman. A mai apărat porțile echipelor SC Mureșul Târgu Mureș, CB Salud Tenerife, BM Gijon (ambele din Spania), Corona Brașov, SCM Gloria Buzău și Dacia Mioveni.

Numire importantă la ACS Transilvania Brașov

A fost semifinalistă a Cupei EHF (2016), având trei medalii în Liga Națională (argint în 2014 și bronz în 2015 și 2016), câștigătoare a Cupei României (2021) și a Supercupei României (2021).

„Mă simt onorată să fac parte din acest club și pentru faptul că mi s-a acordat încredere! Pornesc la drum cu un singur gând, acela de a face treabă bună, împreună cu colegii mei!”, a declarat Ana-Maria Mîrcă-Olariu.

Mariana Tîrcă este coordonatoarea secției de handbal de la ACS Transilvania Brașov. Se vehiculează că, după ce George Scripcaru va fi învestit primar al Brașovului, ea va fi numită la conducerea handbalului de la Corona.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button