Sport

Corona Brașov. Alexandru Dedu și-ar pregăti plecarea / Mariana Tîrcă, în stand-by

Corona Brașov este „în clocot” în aceste zile, după ce Allen Coliban a pierdut alegerile pentru funcția de primar al Brașovului, în fața lui George Scripcaru.

Pe surse am aflat că Alexandru Dedu, managerul general sportiv, și toți cei aduși de el de la București în staff-ul administrativ al Coronei, pe salarii… frumoase, ar părăsi clubul brașovean la finele mandatului edilului USR-ist. Alexandru Dedu ar urma să preia un post de conducere în cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), dar și să fie membru în Comitetul Executiv al forului, pentru sporturile de iarnă, în calitatea sa de vicepreședinte al Federației Române de Hochei pe Gheață (FRHG).

Din informațiile noastre, Alexandru Dedu ar fi certat „la cuțite” cu George Scripcaru din perioada cazului antidoping de la Corona, când era președinte al Federației Române de Handbal (FRH).

Corona Brașov

În altă ordine de idei, după ce George Scripcaru va intra „în pâine” ca primar al Brașovului, Mariana Tîrcă va reveni la Corona. Probabil, va fi numită pe funcția de șef secție handbal, unde se poate spune că Mircea Cucuian, adus pe „filiera Cluj”, este, deja, istorie. Prin urmare, Mariana Tîrcă ar deveni șefa directă a lui Bogdan Burcea, noul antrenor principal al „galben-albastrelor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Florin
1 luna în urmă

P E N I B I L, revine brelocul infractorului, cea ombilical legata de o proprietate donata pe maruntis de devalizatorii pedelisti de la RIAL.

Vasile Precupeșeanu
1 luna în urmă

Domnilor, nu v-ati saturat să scrieti doar dupa ureche? Nu aveti nicio urma de rusine? Sunteti jurnalisti sau ce?

Anghel Dan
1 luna în urmă

Ar fi o dovada ca brasovenii care au iesit masiv la vot sa il voteze pe domnul primar au gresit. Adica de ce ar renunta la ceva ce merge si mai si aduce rezultate bune pentru Brasov si ar pune… Citeşte mai mult »

Mihai
1 luna în urmă

Sefa handbalului la Corona nu e Mica Bradeanu? De ce sa o schimbi!!?

Back to top button