Sport

Nu (mai) sunt bani la Corona Brașov / Mișcări intestine

Nu (mai) sunt bani la Corona Brașov.

Pe surse de încredere am aflat că șefii clubului susținut en-gros de Municipalitate se plâng că bugetul alocat nu le ajunge. Astfel, se vehiculează că, pentru a-și realiza transferurile „faraonice” (baschetbalist cu meciuri în NBA, ș.a.), Alexandru Dedu & Co. ar fi intrat și în fondurile destinate deplasărilor sportivilor. În acest sens, la proxima ședință de Consiliu Local, un punct pe ordinea de zi ar prevede suplimentarea bugetului Coronei pentru a nu se bloca activitatea grupării. De văzut dacă PNL și PSD vor fi, de această dată, de acord…

Nu (mai) sunt bani la Corona Brașov

Ni s-a adus la cunoștință și faptul că pentru echipa feminină de handbal a Coronei, nou-promovată în Liga Națională, nu s-a putut procura echipamentul pentru noul sezon, în valoare de vreo 30.000 de euro. Cei din conducere au căutat diverși sponsori în acest sens, însă nu s-ar fi găsit nici un… binevoitor.

Pe de altă parte, potrivit unor zvonuri, Alexandru Dedu i-ar fi pus gând rău antrenorului Alin Bondar, căruia i-ar fi fixat drept obiectiv locurile 1-4 în primul eșalon, o misiune imposibilă. Se știe, Bondar este susținut puternic de primarul Allen Coliban, iar Radu Miclăuș, fostul director al Coronei, a fost forțat să demisioneze tocmai pentru că a intenționat să-i înlocuiască pe antrenorul principal al echipei de handbal senioare și pe șeful secției. Va avea Dedu câștig de cauză?!…

Transfer de la FC Brașov

În altă ordine de idei, am aflat că zilele acestea se lucrează intens pentru mutarea Centrului de copii și juniori de la FC Brașov la Corona, care a rămas cu CIS pe fotbal. Nu se știe, însă, câți antrenori și jucători vor veni, majoritatea optând pentru destinațiile Kids Tâmpa și Tărlungeni.

În ceea ce privește participarea FC Brașov în al treilea eșalon al fotbalului românesc, sunt șanse infime ca acest lucru să se întâmple, din cauza lipsei banilor. Se așteaptă punerea lacătului pe ușa new-FC Brașov, ex-Scotch, chiar înaintea startului Ligii 3, asta dacă nu se va întâmpla vreun miracol cu sosirea unui investitor din mediul privat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare