Sport

„NU” LA FC BRAȘOV! De la Colțea, în Liga 2…

  • savu_3.jpg
Mijlocașul Marius Savu, născut la Brașov, a deprins tainele fotbalului la Colțea. În februarie 2021 a fost împrumutat la SR Brașov, în Liga 3, apoi a ajuns la Unirea Slobozia, îar în prezent joacă la Oțelul Galați, promovând în eșalonul secund sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu.
 
„Sunt foarte bucuros pentru această promovare, este un pas important în cariera mea si sunt foarte mândru de realizare. Îmi pare rău că nu am făcut acest pas pe când activam la SR Brașov, dar sunt sigur că echipa brașovenilor va reveni acolo unde îi este locul”, a declarat Marius Savu, în timp ce antrenorul Liviu Nicolae, coordonator la CS Colțea 1920 Brașov, a spus: „Ma bucur enorm pentru el, că a ajuns într-o situație unde poate avea o șansă să își îndeplinească visul. Este meritul lui că a reușit într-un timp scurt să își depașească limitele, să se educe sportiv. Sper să fie sănatos în primul rând, ca la anul să poată deveni o certitudine, iar cariera sa să aibă continuitate la cel mai înalt nivel. De asemenea, trebuie să menționez munca corectă a clubului în formarea acestor jucători, unde faptul că avem o linie de lucru unitară, cu o metodică orientată spre un model de joc clar, ne ajută sa obținem aceste rezultate cu jucătorii din academie într-un timp scurt”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare