Sport

NU E LA BRAȘOV, unde „fotbalul stă închis într-un sertar din Primărie”! Încă un stadion în țară…

 

Sf. Gheorghe, Sibiu, Vâlcea, Mangalia, acestea ar fi printre ultimele orașe în care s-a anunțat construcția unui stadion nou, cu proiect și buget aprobate.

Mai nou, la Iași, primarul Mihai Chirică a semnat, în data de 8 ianuarie, contractul de proiectare a unui stadion nou, contra sumei de 3.927.000 de lei, cu TVA, edilul subliniind că noua arenă va putea găzdui meciuri de cupe europene și ale echipei naționale.

La Brașov, după ce într-o ședință de Consiliul Local s-a avansat ideea construirii unui nou stadion pe locul în care acum se află CSS Brașovia, lângă viitoarea Sală Polivalentă, e tăcere. Nici vorbă de proiect, nici de sumele alocate pentru acest obiectiv… Poate, se va readuce pe tapet acest proiect pe măsură ce vom intra în ultima linie dreaptă dinaintea campaniei electorale…

Oricum, spunea cineva extrem de cunoscut în peisajul sportiv de la poalele Tâmpei, în acest moment, la Brașov, „fotbalul stă într-un sertar din Primărie”, la conservat. Evident, personajul făcea referire la actele cu brandul FC Brașov, întrebându-se unde va ajunge totuși acesta: la Corona, club cu o imagine șifonată rău după cazul cu încălcarea regulamentului antidoping, la ACS SR Municipal Brașov sau…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare