Sport

Noul PRIETEN al Carolinei Wozniacki!!!…

  • wozniacki_4.jpg
 

Dacă Simona Halep ori Monica Niculescu au început deja pregătirile pentru noul sezon competiţional în Poiana Braşov, unele jucătoare de top din lumea tenisului se află în vacanţă, iar altele îmbină utilul cu plăcutul.

În această ultimă categorie se înscrie daneza Caroline Wozniacki, care participă în aceste zile la Necker Cup, un turneu demonstrativ organizat pe Necker Island, o insulă privată din Antile aparţinându-i celebrului miliardar Richard Branson. La această competiţie de tenis, în afară de jucători profesionişti – pe lângă Wozniacki, mai sunt Nicole Gibbs şi Grigor Dimitrov, au fost invitate şi personalităţi din showbiz, precum Robin Thicke, DJ Danny Avila sau grupul Nervo.

Caroline profită din plin de sejurul din insula paradisiacă. Între o şedinţă de bronzat şi un plonjon în piscină, ea şi-a făcut, după cum a mărturisit pe conturile sale de socializare, şi un prieten, este vorba de o broască ţestoasă gigant, numită „BAE” (foto 2).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare