Sport

Nou antrenor la Rapid / Nu este Isăilă

Nou antrenor la Rapid.

Adrian Mutu s-a înțeles cu Neftici Baku, locul 3 din Azerbaidjan la finele sezonul trecut. „Briliantul” va încasa un salariu de 50.000 de euro/lună, în condițiile în care în „Giulești” câștiga 10.000.

Nou antrenor la Rapid. În cărți pentru funcția de „principal” la „alb-vișinii” a fost și brașoveanul Daniel Isăilă – Detalii, AICI. Până la urmă, potrivit Fanatik, înlocuitorul lui Adi Mutu este Cristiano Bergodi (foto), care a cucerit Cupa României cu Sepsi Sf. Gheorghe în finala de la Sibiu cu „U” Cluj.

Negocierile au fost purtate cu preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, iar tandemul Şucu-Angelescu şi-a dat acordul. Italianul va semna un contract valabil două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă unul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] știe sigur faptul că italianul Cristiano Bergodi este noul antrenor al Rapidului – Detalii, AICI, punctând: „S-au vehiculat multe, dar noi am avut o relație de prietenie. El a vrut o provocare […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare