Sport

Acceptă Isăilă să revină în România? În atenția unui club important

Acceptă Isăilă să revină în România?

Antrenorul brașovean de fotbal este liber de contract după ce în ultima perioadă a activat la Baniyas FC, o echipă din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite (EAU). În primul sezon acolo, „Isă” a calificat formația în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei, terminând campionatul pe locul 2.

Acceptă Isăilă să revină în România?

Daniel Isăilă precizase, nu cu mult timp în urmă, că nu dorește să se întoarcă în țară, întrucât s-a stabilit cu întreaga familie în EAU – Detalii, AICI. El a relatat și că așteaptă oferte din zona Golfului (Arabia Saudită, EAU, Qatar, în special).

Dar există posibilitatea ca brașoveanul să se răzgândească, pentru că, așa cum a informat Gazeta Sporturilor, se află în atenția formației FC Rapid București. El ar fi în pole-position pentru a prelua gruparea „vișinie”, în cazul în care antrenorul Adrian Mutu s-ar duce la Neftichi Baku, din Azerbaidjan, echipă pregătită în sezonul precedent de Laurențiu Reghecampf.

Acționarii giuleșteni, Dan Șucu în special, l-ar prefera pe „Isă” în fața lui Marius Șumudică. Trebuie spus și că brașoveanul a activat și ca jucător la Rapid, cu un randament apreciat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] de „principal” la „alb-vișinii” a fost și brașoveanul Daniel Isăilă – Detalii, AICI. Până la urmă, potrivit Fanatik, înlocuitorul lui Adi Mutu este Cristiano Bergodi (foto), care […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare