Sport

Noi probleme pentru Simona Halep

Noi probleme pentru Simona Halep

Federaţia Română de Tenis anunţă că Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la viitoarea confruntare din Billie Jean King Cup, împotriva echipei Ucrainei, care va avea loc la în Fernaninda Beach (Florida, SUA), pe zgură, în perioada 12-13 aprilie.

Din cauza unor probleme fizice apărute în urma participării la turneul de la Miami, Simona Halep nu va putea fi alături de echipa naţională a României, decizia fiind luată în urma consultărilor cu echipa medicală, având ca prioritate sănătatea şi revenirea sportivei la o formă competiţională optimă, precizează forul.

Din motive medicale, Simona Halep nu va putea fi prezentă alături de echipa României la confruntarea Billie Jean King Cup împotriva echipei Ucrainei. Însănătoşire rapidă, @simonahalep!”, a notat FR Tenis pe Facebook.

Experienţa Simonei este inestimabilă pentru noi şi, deşi îi vom simţi lipsa în această confruntare, suntem încrezători în forţa şi talentul echipei noastre. Aşteptăm cu nerăbdare să o avem înapoi pe Simona pentru meciurile viitoare şi îi dorim o recuperare rapidă şi completă. Îi doresc să fie bine fizic şi să se bucure de tenis în continuare“, a declarat Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României.

Horia Tecău va miza pentru partida cu Ucraina, din “barajul” pentru turneul final al Billie Jean King Cup, pe Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni şi Mara Gae.

Din echipa Ucrainei vor face parte Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Lyudmila Kichenok şi Nadia Kichenok şi Yullia Starodubtseva.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button