Sport

Nicușor Stanciu, LA MARE PREȚ!!!

 

Conducerea lui Anderlecht Bruxelles, campioana Belgiei la fotbal, a informat că toate vedetele sale sunt de vânzare pentru anumite sume.

Astfel, după plecarea lui Youri Tielemans la AS Monaco în schimbul a 25 de milioane de euro, Dendoncker e cotat de „violeți” la 40 de milioane de euro, căpitanul Hanni, la 25 de milioane de euro, în timp ce Nicolae Stanciu, la 10 milioane de euro, potrivit dhnet.be.

Despre mijlocașul român, sursa citată a relatat că a avut un sezon decepționant și sunt puține posibilități să plece, având în vedere prețul cerut de Anderlecht (Nicușor Stanciu a fost achiziționat anul trecut de la Steaua – FCSB pentru 7.8 milioane de euro, plus alte 2 milioane bonus).

Singura formație interesată de serviciile sale este Al-Wahda, din Emiratele Arabe Unite, unde pe 10 iulie antrenorul Laurențiu Reghecampf va fi prezentat oficial.

În ceea ce-l privește pe Alexandru Chipciu, fost jucător și la FC Brașov, nu s-a relatat nimic pe dhnet.be


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button