Sport

Niculescu – o nouă „aventură” în Liga 2

Niculescu – o nouă „aventură” în Liga 2

Antrenorul Claudiu Niculescu are un nou angajament în eșalonul secund al fotbalului românesc. În vară începuse la Poli Iași, proxima adversară a celor de la FC Brașov. De acolo a fost demis, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare. În locul său a ajuns în Copou Leo Grozavu.

Astăzi, Claudiu Niculescu a semnat cu CSC 1599 Șelimbăr. Debutul său oficial la gruparea sibiană va fi sâmbătă, în meciul cu CSM Slatina.

„De astăzi începem un nou capitol pentru clubul nostru alături de Claudiu Niculescu. Cu el am semnat un contract valabil până la finalul sezonului actual. Este un parteneriat în urma căruia dorim să intrăm în normalitate. Vrem să devenim o echipă puternică de care să fim mândri”, a declarat Cornel Stănilă, directorul general al CSC Șelimbăr.

În cariera de jucător, Claudiu Niculescu a strâns 461 de partide și 215 goluri. A evoluat pentru echipe precum Universitatea Craiova, Dinamo București, Genoa, Duisburg ori Omonia Nicosia. Fostul atacant a adunat și 8 selecții la echipa națională a României.

Claudiu Niculescu are în palmares mai multe echipe pe care le-a pregătit: Universitatea Cluj, FC Bihor Oradea, CSM Reșița, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo București, Al-Tai (Emiratele Arabe Unite), Concordia Chiajna și Poli Iași.

Niculescu – o nouă „aventură” în Liga 2


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button