Sport

NEBUNIE în seria Brașovului!!! Antrenor BĂTUT rău!!!

 

S-a întâmplat în Seria a 3-a a Ligii 3 la fotbal!

Erik Lincar (foto), antrenorului liderului – Turris Tr. Măgurele, a fost bătut după meci de Adrian Filip și Valentin David, „principalul”, respectiv antrenorul cu portarii al echipei FC „U” Craiova, după cum a declarat acesta la Digi Sport. Motivul ar fi fost că s-a bucurat peste măsură pentru victorie, în stilul lui Diego Simeone.

„Aveam un pariu cu președintele meu că o să câștigăm. M-am bucurat, normal, dar nu știu cum a interpretat lumea. Domnul Mădălin Ciucă (jucător și oficial la FC «U» Craiova) a venit și m-a luat de gât la final. Poate la nervi, era supărat. Dar ce m-a deranjat este că, după ce am fugit de frică, antrenorii de la Craiova m-au urmărit și, neavând cheia de la vestiar, m-au prins și m-au luat la pumni. Este vorba despre domnii antrenori Valentin David (antrenor cu portarii – n.r.) și Adrian Filip (antrenor principal – n.r.). Noroc că m-am eschivat și am reusit să evit niște pumni și picioare, dar voi merge mâine la doctor, am dureri groaznice în zona spatelui. Le-am zis domnilor arbitri ce-am pățit, dar ei au spus că n-au văzut. Pe Ciucă l-au văzut și i-au oprit carnetul de joc”, a declarat Erik Lincar la Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare