Sport

Neașteptat. Ce s-a întâmplat cu etapele feminine de Cupă Mondială de la Râșnov / Decizia FIS / Ce va fi, în schimb, la Complexul Olimpic de pe Valea Cărbunării

Neașteptat. Federația Internațională de Schi (FIS), mai precis Comitetul de sărituri cu schiurile, a stabilit în cadrul reuniunii de la Praga, încheiată ieri, să scoată Râșnovul din circuitul feminin al Cupei Mondiale pentru sezonul viitor – Vezi Calendar provizoriu sarituri cu schiurile iarnă / Cupa Mondială 2024/2025 feminin.

Poate, s-a luat această decizie, din cauză că întrecerile programate în acest an la Complexul Olimpic de pe Valea Cărbunării au fost anulate, din cauza lipsei zăpezii.

Neașteptat. Râșnovul rămâne, însă, cu competiții de înalt nivel. FIS a decis ca localitatea brașoveană să organizeze etape din cadrul Grand Prix-ului de vară la sărituri cu schiurile, atât la feminin, cât și la masculin. Acestea vor avea loc în perioada 21-22 septembrie 2024.

Circuitul de vară al elitei săritorilor cu schiurile va începe la Courchevel (Franța), în 13-14 august, urmând a se încheia la Klingenthal, în Germania, cu întrecerile din 5 și 6 octombirie – Vezi Calendar provizoriu pentru sărituri cu schiurile de vară (Grand Prix FIS) 2024.

Versiunile finale ale calendarelor ar putea suferi mici modificări. Vor fi disponibile la începutul lunii mai. Apoi, vor fi confirmate de Comitetul de sărituri cu schiurile și de Consiliul FIS la întâlnirea de la Portoroz (Slovenia).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare