Sport

Se va moderniza complexul olimpic de la Râșnov

Se va moderniza complexul olimpic de la Râșnov.

Anunțul a fost făcut de Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon (FRSB): „Instalația pentru nocturnă a fost achiziționată din Austria cu suma de 360 000 de euro. Lucrările de transport și instalare au costat în jur de 100.000 de euro. Banii provin de la EBU (European Broadcasting Union), Primăria Râșnov și Consiliul Județean Brașov. Există în prezent un proiect de modernizare a bazei de sărituri cu schiurile de la Râșnov, înaintat către CNI (Compania Națională de Investiții) și aflat în dezbatere. Ne dorim să dezvoltăm această bază prin construirea de tribune, săli de ședințe, sală de fitness, vestiare, toalete. Toate cele necesare pentru desfășurarea competițiilor în cele mai bune condiții”.

Se va moderniza complexul olimpic de la Râșnov. Pentru etapele de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile care vor avea loc în perioada 16-19 februarie pe Valea Cărbunării, a sosit instalația de nocturnă. A fost transportată cu elicopterele, în zece grupuri separate de câte 10 – 12 reflectoare fiecare – Detalii, AICI

Conform noului regulament, etapele de Cupă Mondială la sărituri cu schiurile se desfășoară în nocturnă. Astfel, există o mai bună vizibilitate a competiției, atrăgând un număr cât mai mare de spectatori.

Reamintim, la Râșnov se vor desfășura patru întreceri: două etape de individual feminin, una de individual masculin și Super Team – masculin. 

În prezent, „caravana” Cupei Mondiale masculine a ajuns la Lake Placid, în SUA. În acest week-end, Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile a poposit la Hinzenbach (Germania).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
6 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Se va moderniza complexul olimpic de la Râșnov […]

amator de sarituri
1 an în urmă

Cine e cretinul care pune talpi si nu urgenteaza modernizarile?
Cand ai in tara o competitie de nivel mondial,ar trebui sa fii tampit sau ticalos si sa nu ajuti la dezvoltarea ei !!!!!

1 an în urmă

[…] 91 de sportivi din 17 țări vor concura în etapele de Cupa Mondială la sărituri cu schiurile programate în perioada 16-19 februarie la Complexul Olimpic din Valea Cărbunării. […]

1 an în urmă

[…] Viteză pe Traseu Montan se numără programul celor 5 etape incluse în calendar. Dintre acestea, Râșnovul este „punctul 0”. Astfel, tradiționalele etape de coeficient 2 sau „coasta mare” – […]

9 luni în urmă

[…] are loc la Râșnov, și în acest week-end, după ce săptămâna trecută s-a bucurat de un real succes – au […]

9 luni în urmă

[…] Râșnov Unplugged – Folk la altar revine cu a treia ediţie, în acelaşi loc deosebit – […]

Back to top button