Sport

Navratilova e de partea Simonei Halep: „Care este problema? Pentru că e româncă? Pentru că nu e înaltă și blondă? Ea este modelul de urmat pentru copiii noștri!”

 

Legendara campioană Martina Navratilova (foto), considerată una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din toate timpurile (1.442 de victorii la simplu și 167 de titluri, câștigătoare a tuturor celor patru turnee de Gand Slam) s-a arătat revoltată de faptul că Simona Halep, actualul număr 1 mondial, a fost pusă în situația de a juca finala turneului de Grand Slam de la Melbourne fără a avea un sponsor de echipament.

Într-o intervenție dură pentru publicația franceză Le Temps, Navratilova a răbufnit împotriva companiilor care produc echipament sportiv, în special împotriva Adidas, care nu a prelungit contractul cu Simona.

„Este ridicol! Nu știu ce s-a întâmplat cu Adidas. Dar asta nu i s-ar fi întâmplat niciodată unui bărbat. Și nu înțeleg de ce o companie nu s-a trezit, spunând: «Este vorba despre această sportivă și de această persoană pe care suntem mândri să o susținem!»”.

Întrebată dacă, după semifinala epică pe care Halep a câștigat-o împotriva lui Angelique Kerber compania Adidas se poate învinui, Navratilova a răspuns: „Sper! Și dacă, după aceea, Simona Halep nu găsește un parteneriat cu o marcă, va însemna că într-adevăr există ceva în neregulă cu acest sport. Dar deja situația actuală… Care este problema? Este pentru că Simona Halep e româncă? Pentru că nu este înaltă și blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o mare personalitate. Ea este foarte profesionistă în teren și în afara acestuia, fanii o iubesc. Acesta este genul de femeie pe care o dorim ca model pentru copiii noștri!”   

În acest an, atât la turneul pe care l-a câștigat la Shenzen, cât și la Australian Open, Simona Halep a purtat (și, probabil, va purta .și în finală) o rochiță roșie comandată pe un site din China. Oricum, după cum au remarcat mai mulți spectatori și telespectatori, rochița aceasta arată mai bine decât unele echipamente „roz-chiloțiu” ori „short și maieu de plajă” cu care unele branduri și-au îmbrăcat sportivii aflați sub contract…  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare