Sport

Naţionala U19 în Turul de Elită. Braşoveanul Rareş Burnete, gol important

Naţionala U19 a României a acces în Turul de Elită, ultimul hop care trebuie trecut pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din 2023. La Euro 2023 se vor califica doar 7 reprezentative alături de ţara gazdă.

După ce au remizat, 0-0, cu Letonia şi Lituania, „tricolorii” pregătiţi de Alexandru Pelici au dispus astăzi de Austria, cel mai tare adversar din grupă şi astfel Naţionala U19 a României a acces în Turul de Elită. Meciul a fost transmis de FRFTV.

Ai noştri s-au impus cu 2-0 în disputa care a avut loc pe Stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Braşoveanul Rareş Burnete a deschis scorul în finalul primei reprize, Eduard Rădăslăvescu (FCSB) marcând pentru 2-0 în minutul 75. Imediat după ce a înscris, Burnete s-a dus spre marginea terenului pentru a se bucura alături de cineva din familie. Colegii au venit alături de el, iar gardul de la marginea gazonului a cedat. Braşoveanul s-a tăiat la mână şi a ajuns la spital.

Crescut de Colţea 1920 Braşov

Burnete a fost crescut şi lansat în fotbalul mare de Colţea 1920 Braşov, el jucând acum la Lecce. El a debutat în echipa de seniori a italienilor, dar nu a jucat încă în Serie A.

În minutul 52, în echipa României a intrat şi David Sala, un alt fotbalist crescut de Colţea 1920 Braşov, care acum este legitimat la Universitatea Craiova.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare