Sport

N-A UITAT DE FC BRAȘOV! Lupescu s-a lăsat de antrenorat din cauza lui Romeo Pașcu!!! Relatarea „Kaiserului”…

 

Ionuț Lupescu a fost invitat, miercuri seara, la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe www.gsp.ro, realizată de jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia.

Printre altele, cel supranumit „Kaiserul” a povestit ceea ce i s-a întâmplat pe vremea când antrena echipa FC Brașov, iar conducător era Romeo Pașcu.

Asta după ce Pașcu susținuse la GSP Live „Pe Lupescu l-am dat afară de la FC Brașov, pentru că nu a vrut să ne înțelegem cu Jean Pădureanu. I-am spus «Noi câștigăm aici, ei câștigă în retur» și el a zis că nu se bagă în chestii de-ăstea. Mi-a mai spus că el îi bate și în tur și în retur. Ne-a bătut Jean, 3-1, a venit la mine și și-a dat demisia. Cu mine, Lupescu a fost un băiat corect, cinstit și cu coloană vertebrală”.

Iată și varianta lui Ionuț Lupescu: „Romică Pașcu nu spune 100% adevărul. Din cauza asta, eu m-am lăsat de antrenorat. Eu am plecat de la Brașov, nu m-au dat ei afară. A fost un meci cu Gloria Bistrița în etapa a 3-a, a 4-a. El a venit și ne-a spus «Ne cer ăștia 100.000 ca să-i batem!». Cum să le dăm bani ca să-i batem? Nu știu dacă era cooperativă. Și i-am zis «Dacă aveți banii ăștia, dați o primă la echipă! Dacă pierd eu, plec!». N-au dat nici o primă. S-a terminat 1-3 și mi s-au părut suspecți anumiți jucători. Le-am zis «la revedere» și-am plecat. Asta a fost tot. M-am oprit din antrenorat”.

Înainte de a veni la gruparea „stegară”, ca antrenor, Ionuț Lupescu a activat la FCM Bacău, susținând că, atunci, Dumitru Sechelariu nu s-a băgat niciodată peste el.

Apoi, privitor la FC Brașov, a punctat: „Ei se mințeau! Nu știau care le e valoarea. Nu știi când ești bun, dacă faci blaturi! Dovada în cazul Brașov. Eu am plecat în etapa 3, când mai erau 30 de etape de disputat. Ce-au făcut? Au retrogradat și s-au desființat! De ce? Pentru că s-au mințit cumpărând victorii, jocuri! Nu știau valoarea jucătorilor, nu știau valoarea lor”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare