Sport

Municipalitatea, ÎN SPRIJINUL sportului brașovean! S-A APROBAT astăzi…

 

În ședința ordinară de astăzi, Consiliul Local a aprobat și un proiect de hotărâre care vizează sprijinirea sportului brașovean. Astfel, cluburilor sportive din Brașov implicate în competiții naționale și internaționale li se reduc cu 80% tarifele de utilizare a bazelor.

„Foarte multe cluburi ne-au adus la cunoștință faptul că le este foarte greu să-și susțină economic activitatea și în acest scop am venit cu o susținere – o reducere de 80 la sută a tarifelor de închiriere pe sălile de sport și facilitățile sportive din subordinea municipiului până la finalul sezonului competițional 2020-2021 (nu mai târziu de data de 30.06.2021 – n.r.). Această reducere se aplică atât la competițiile sportive naționale la care cluburile ce reprezintă Brașov participă, cât și la antrenamentele pe care acestea le desfășoară, în limita a doua antrenamente pe săptămână. Cred că este o măsură de care sportul brașovean are nevoie, este o măsură care se referă la următoarele luni, până când vom avea acel ghid de finanțare pentru proiecte sportive adresat tuturor cluburilor brașovene, din care vor putea să suporte inclusiv aceste cheltuieli”, a subliniat primarul Allen Coliban. 

Această reducere reprezintă o formă de sprijin pentru cluburile sportive afectate financiar de restricțiile impuse de pandemie cu privire la organizarea competițiilor fără spectatori, ceea ce a redus veniturile din cauza imposibilității de a pune în vânzare bilete.

Tarifele, asupra cărora se aplică această reducere, au fost aprobate prin H.C.L. nr. 504/2019.

Astfel vor fi reduse tarifele la:

Stadionul Tineretului: de la 500 de lei/oră, noul tarif aplicat în condițiile acestei hotărâri va deveni 100 de lei/oră.

Baza sportivă „Stadionul Metrom”: de la 400 de lei/oră, la 80 de lei/oră;

Sala Sporturilor D.P. Colibași:

Echipe copii și juniori: de la 100 de lei/oră, la 20 de lei/oră;

Echipe seniori: de la 200 de lei/oră, la 40 de lei/oră;

Patinoarul Olimpic: de la 400 de lei/oră, la 80 de lei/oră.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare