Sport

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. „Tricolorele” au dezamăgit crunt la sprint

 

S-a încheiat și cursa de sprint a senioarelor din cadrul Campionatelor Mondiale de biatlon role care au loc la Cheile Grădiștei. Din păcate, „tricolorele”, în frunte cu Eva Tofalvi, au dezamăgit crunt, având evoluții modeste.

Cursa a fost câștigată de Olga Abramova (Ucraina), podiumul fiind completat de două reprezentante ale Poloniei, Monika Hojnisz și Magdalena Gwizdon.
Cea mai bună româncă a fost Diana Salman, care a venit abia pe locul 22. Luminița Pișcoran a fost a 28-a, Florina Cârstea a încheiat pe 30, Eva Tofalvi urmând-o în ierarhie. În fine, Alexandra Grigoroșcuță și Reka Ferencz au ocupat locurile 34, respectiv 35 din 38 de sportive care au terminat cursa.

„Nu am nici o explicație. Cert este că trebiue să te pregătești pentru a avea rezultate. După această competiție, trehuie să avem o discuție profesionistă să inteleagă că nu numele contează, nu numele aleargă și trage în poligon, ci că doar munca și seriozitatea te pot duce pe primele locuri. Sunt foarte supărat pe ele. Aveam așteptări mari, au experiență, participări la Campionate Mondiale, în Cupa Mondială”, a declarat Puiu Gaspar, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon.

La ora 16.30 va debuta sprintul seniorilor, pe lista de start fiind șase români, Marian Dănilă, Denis Șerban, Cornel Puchianu, Gheorghe Pop, George Buta și Remus Faur.

FOTO: biathlonworld.com

CITEȘTE ȘI: 

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. Încă o medalie pentru România. Marius Ungureanu, „argint” în sprintul juniorilor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare