Sport

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. Încă un rezultat bun pentru România

 

George Daniel Buta a completat palmaresul delegației României la Campionatelor Mondiale de biatlon role IBU, de la Cheile Grădiștei, din acest week-end, cu un loc 4, pierzând la mare luptă un loc pe podium în proba de pursuit (urmărire) seniori. În competiţia seniorilor, el se situase pe locul 7 în proba de sprint.

Slovacul Martin Otcenas a trecut de la bronz la proba de sprint la a-și adjudeca aurul la concursul de pursuit (urmărire).
Otcenas avut patru sancțiuni și a terminat cursa în 35:30,7, cu 28,6 secunde în fața medaliatului cu argint Artem Pryma din Ucraina, care a avut patru sancțiuni. Coechipierul lui Otcenas, Matej Kazar, a luat medalia de bronz, încheind proba cu 42 secunde în spate și cu cinci sancțiuni. George Buta a ajuns pe patru, Dmytro Pidruchnyi (Ucraina) – pe cinci și Vladimir Iliev (Bulgaria) – al șaselea. În top 10 la seniori a intrat și Remus Faur.
Potrivit site-ului oficial IBU (International Biathlon Union), Otcenas a comentat despre victoria sa: „M-am simțit un pic rău pe bucla de pedeapsă după trei ratări, dar mi-am amintit că mai am de parcurs un poligon de tragere și am sperat că voi trage bine. M-am antrenat bine în această vară și am așteptat cu nerăbdare Campionatul acesta de vară, sperând să obțin rezultate bune, așa cum am avut în ultimul an”.

Citiţi şi:

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. Dublă de aur pentru ucraineanca Olga Abramova

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. „Aur” pentru România. Marius Ungureanu, campion mondial la pursuit

 MONDIALELE DE BIATLON ROLE. George Buta, în top 10 la sprint


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare