Sport

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. Dublă de aur pentru ucraineanca Olga Abramova

 

Campionatele Mondiale de biatlon role, care au avut loc la Cheile Grădiștei, s-au încheiat astăzi cu proba de pursuit (urmărire).

Asemenea probei junioarelor, pursuitul de la senioare a fost câștigat de o ucraineancă, Olga Abramova (foto, centru), care şi-a dublat aurul de sâmbătă, de la sprint, ca şi conaţionala sa, mai tânăra Anastasiya Merkushyna (care însă pleacă acasă cu trei medalii strălucitoare, ea urcând pe podium şi la ştafeta mixtă).

Abramova a trecut linia de sosire în 30:44,6, cu cinci sancțiuni, la 52.7 secunde în faţa medaliatei cu argint Monika Hojnisz din Polonia, cu șapte sancțiuni. Hojnisz a luat argint şi la sprint. Ucraineanca Juliya Dzhym a luat medalia de bronz, la 1:09.7 în spate, cu doar două sancțiuni. Krystyna Guzik (Polonia) a terminat a patra, Terezia Poliakova (Slovacia) a ajuns locul 5 și conaţionala ei Jana Gerekova – locul 6.

Potrivit site-ului oficial IBU (International Biathlon Union), Abramova a comentat succesul echipei sale la Campionatele Mondiale de Biatlon Vară IBU: „Cred că aceste rezultate sunt importante pentru echipa noastră. Chiar dacă este un campionat de vară, este totuşi un campionat. A fost important pentru mine, att pentru că am participat în ea, cât mai ales că am luat câteva medalii şi am câştigat mai multă încredere în mine”. 

Citiţi şi:

MONDIALELE DE BIATLON ROLE. „Aur” pentru România. Marius Ungureanu, campion mondial la pursuit

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare