Sport

Modalităţi de câştig la cazino la care sigur nu te-ai gândit!

  • ruleta_2.png
  • ruleta1.png
  • pacanele_3.png
 

Poţi să îţi petreci întreaga viaţă ca şi jucător şi să nu ai ocazia să câştigi un premiu consistent care să facă să merite toată pasiunea pe care ai pus-o în jocurile de noroc. Aplici aceleaşi tehnici, rămâi cantonat în aceleaşi strategii  şi aştepţi ca norocul să îţi surâdă măcar o dată în viaţă.

Dar ca să ajungi în această postură nu este suficient să îţi doreşti acest lucru, trebuie să şi faci anumite lucruri la care până acum nu te-ai gândit defel. Vom detalia mai jos ce trebuie să schimbi în mentalitatea ta de jucător dar mai ales de ce modalităţi de câştig să foloseşti pentru a-ţi îndeplini acest vis.

Găseşte opţiuni diferite aproape de tine

Dacă joci Dice and Roll este clar că eşti fan păcănele şi că jocurile cu wilduri puternice te atrag cel mai mult. De cele mai multe ori acestea nu te dezamăgesc şi atunci când se obţine un câştig mare cu ajutorul acestora ştii că a meritat să le dai încrederea ta de jucător. Problema apare atunci când rămâi cantonat pe acelaşi joc şi refuzi să îţi lărgeşti experiența într-un cazino. Nimeni nu îţi sugerează să părăseşti secţiunea de păcănele, dar să joci acelaşi joc la nesfârşit poate să pară plictisitor în final.

Încearcă şi alte sloturi şi dacă vrei să rămâi numai pe sloturi pe fructe care oferă wilduri puternice, ai de unde alege. Oferta este una atât de bogată încât ai la dispoziţie sute de asemenea teme de păcănele, căci depinde numai de tine să faci o scurtă muncă de cercetare şi să alegi sloturi noi. Dar şi sloturile au parte de atât de multe teme încât merită să explorezi şi partea de speciale pe care acestea le oferă. Sunt titluri de păcănele care te aşteaptă cu oferte de nerefuzat în ceea ce priveşte numărul de speciale oferite şi funcţiile speciale care le însoţesc, aşa că nu le evita.

Rămâne de explorat însă şi partea de jocuri de masă, unde aşteaptă să fie descoperite jocuri care oferă şanse reale de câştig celor care le accesează. Jocul de blackjack oferă cea mai mică margine de casă, deci se poate paria aici cu şanse reale de câştig. Rămân disponibile jocurile clasice de unde nu lipseşte cel de ruletă sau jocul de poker, prezente la rândul lor într-o multitudine de variaţii de joc. Şi dacă nici acestea nu te interesează, rămân disponibile şi sisteme întregi de loterie care acoperă la propriu tot mapamondul. 

Învaţă o tehnică de avantaj

Toate cazinourile online sunt caracterizate prin marginea de casă care le însoţeşte fiecare joc. Indiferent că este vorba despre păcănele, jocuri de masă sau orice altceva din ofertă, acestea le aduc cazinourilor o marjă de profit sigură. Ruleta europeană are o margine de casă de 2,72%, ceea ce înseamnă că fiecare pariu depus aici îşi va lua acest procent  şi  îl va introduce în portofelul cazinoului. Şi la sloturi lucrurile stau la fel, ai un RTP de 96%, înseamnă că diferenţa de 4% se traduce tot în încasări pentru cazino.

Ca să ai reale şanse de câştig, trebuie ca şi jucător să contra ataci aceste procente. Dacă reuşeşti să le şi scazi, cu atât mai bine, ai şanse reale să baţi cazinoul unde activezi. Dar ca să le scazi şi să le aduci în avantajul tău trebuie să ai un avantaj clar în faţa unui joc de cazino. Dacă te gândeai la număratul cărţilor de blackjack, acest lucru nu mai este de actualitate pentru simplul motiv ca într-un cazino online cărţile de joc sunt oferite într-un mod aleatoriu, care ţine de softul jocului.

Ce poţi să faci ca să îndepărtezi acest impediment? Simplu, poţi aplica tehnici de joc sau strategii bine cunoscute. Trebuie doar să le mulezi pe jocul preferat şi să te convingi că aplicarea acestora îţi vor îmbunătăţi în mod real şansele de câştig. Nu strică să încerci nici sistemele de loterie internaţionale care abundă în oferta oricărui cazino online. Şansele de câştig aici sunt mult mai mari decât la loteria naţională, fie şi pentru simplul fapt că poţi participa la orice extragere cu numai 1 LEU.

În plus, ai la dispoziţie scheme desfăşurate de joc şi pe cele combinate, care îţi oferă şansa de a realiza un câştig poate nu atât de mare dar suficient cât să îţi mulţumească orgoliul de jucător. Şi dacă eşti chiar norocos, un loz răzuibil îţi poate aduce un câştig la care nu ai fi sperat până acum.

Foloseşte un sistem de pariere

Ceea ce diferenţiază un jucător începător de unul cu experienţă este că acesta din urmă nu va paria niciodată bazându-se exclusiv pe hazard. Este adevărat că de cele mai multe ori acesta dictează un câştig colosal, dar de ce să nu îl şi ajuţi puţin? Eşti fan sloturi, înseamnă că îţi place să vezi rolele învârtindu-se şi să realizezi cât mai multe linii de plată. Dar ca să faci acest lucru nu trebuie să adopţi o variantă liniară de joc, va trebui să aduci varietate în joc. 

Nu rămâne pe aceeaşi miză, alterneaz-o la câteva mâini şi nu te sfii să o creşti major. Câştigurile mari se obţin în general pe mize mari, aşa că forţează norocul să ţi se arate. Este un sistem de pariere care îţi trezeşte interesul ca jucător şi care în final se poate dovedi câştigător pentru tine. Pentru jocurile de masă gândeşte-te în principal la strategii de joc pe care să le aplici indiferent de jocul selectat. Aplică sistemul Martingale la jocul de ruletă şi îndrăzneşte să îl aplici în forţă şi la jocul de blackjack.

Ai nevoie de un buget de joc care poate părea prea mare, dar în final această strategie promite recuperarea pariurilor necâştigătoare şi un plus binemeritat în cont. Aplică deci orice sistem de pariere care dă rezultate şi fi curajos, căci numai unor asemenea jucători hazardul le zâmbeşte de fiecare dată.

Concluzie

Dacă eşti tipul de jucător care joci doar pentru distracţie, câştigurile poate că nu te interesează atât de mult. Dacă însă vrei să îţi măreşti în mod real şansa de câştig, atunci găseşte alte opţiuni de joc sau aplica o strategie bine cunoscută. Cine ştie, la finalul zilei te poţi număra printre fericiţii câştigători ai unui premiu de vis!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare