Sport

Mircea Rednic: „Nu am fost căutat de FRF. Poate nu vor antrenori cu personalitate”

 

Numele lui Mircea Rednic a fost vehiculat în ultimul timp pentru înlocuirea lui Anghel Iordănescu pe banca tehnică a Naționalei României. Totuși, tehnicianul devenit liber de contract după despărțirea de Dinamo, a declarat că nu a fost căutat de nici un oficial al Federației Române de Fotbal.

„Nu m-a căutat nimeni de la FRF. Ei sunt interesați să aducă un antrenor străin, din declarațiile pe care le-au făcut. Nu știm, poate au discutat și cu alt antrenor. Înainte de a fi pus antrenor la Standard, eram la Petrolul și cu două săptămâni înainte m-au chemat la Liege pentru a vedea cum gândesc, filosofia mea de fotbal, preluam o echipă de pe locul 13, la retrogradare. A fost o discuție cu managerul și cu președintele. Așa se face dacă lucrezi profesionist. Apoi ei au vorbit și cu alți antrenori. Dacă aduci antrenor străin inseamnă că o sa-i ceri performanță peste patru ani, pentru că va avea nevoie de jumătate de an doar pentru a-i cunoaște. Este o aversiune față de antrenorii care au trecut pe la Dinamo. Sunt complexaţi, poate nu vor antrenori cu personalitate, care-şi impun punctul de vedere, care cer și un proiect. Se pierde timp, pentru că peste două luni va fi primul meci oficial”, a declarat Rednic la Digi Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare