Sport

Ministrul Sportului – în timpul serviciului

Ministrul Sportului – în timpul serviciului.

„Nu deranjați, Novak pedalează!”, au subliniat cei de la Sindicatul Național pentru Sport și Tineret. Aceștia sunt în contre cu UDMR-istul Eduard Novak de mai multă vreme.

Ministrul Sportului – în timpul serviciului

„Degeaba deții funcția de ministru, dacă nu profiți la maxim de ea. Asta a înțeles ministrul Sportului. El și-a adus antrenorul personal, aparatele și bicicleta în biroul ministerial din strada Vasile Conta pentru a face antrenamente în timpul programului. Oficial, ar trebui să își îndeplinească atribuțiile. În ce țară din lume un demnitar mai face asta în timpul programului, în biroul instituției?”, a relatat sursa citată.

Conform sursei citate, ministrul Novak și-a instalat în cabinet un sistem complet de antrenament de ciclism indoor. Pentru propriul program de pregătire, și-a adus echipamente, susținătoare de efort, energizante, medicamentație, prosoape, săpun, geluri de duș și feon. Urmează preparatorul fizic, maseurul, terapeutul și nutriționistul.

„Asta înseamnă să fii cu adevărat ministru în Guvernul României!”, au mai precizat sindicaliștii. Ei au continuat în aceeași manieră, ironică: „Acum nu rămâne decât să-i premieze pe toți cei care fac parte din staff-ul tehnic. Vorba aceea, au și ei nevoile lor. Iar Novak este cel mai darnic demnitar, atunci când este vorba de bani publici”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button