Sport

Fost atacant la FC Brașov – antrenor principal la FCSB

Antrenor principal la FCSB

Patronul Gigi Becali a decis. Mihai Pintilii rămâne antrenor la FCSB, dar cum nu deține licența PRO, în acte trebuie trecut un alt „principal”. Alesul este Leonard Strizu, care a activat ca atacant și la FC Brașov. A făcut cuplu în ofensivă și cu Marian Ivan. El a evoluat la FC Brașov în perioada 1994-1997, dar și în 1998.

Leo Strizu a avut două experiențe ca antrenor principal. La FCSB II, în perioada 2008-2011, și la Unirea Constanța, anul trecut. La divizionara din eșalonul secund, el a fost învins și de „new” FC Brașov, pregătit de Călin Moldovan.

Potrivit Digi Sport, Leonard Strizu a fost condamnat la închisoare (cu suspendare), în 2007, pentru trafic de influență. Este un apropiat al lui Gigi Becali.

Leonard Strizu a asistat astăzi la antrenamentul „roș-albaștrilor”, la complexul din Berceni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Leonard Strizu a demisionat din funcția de antrenor cu licență Pro la FCSB, suspectând că managerul general Mihai Stoica „l-a lucrat”. Și, important, ei au fost amici în trecut. După câteva contre în presa sportivă, fostul atacant de la… Citeşte mai mult »

Back to top button