Sport

Mihai Marinescu, succes la Spa. Performanță cu Taylor Barnard în Formula 3

Mihai Marinescu, succes la Spa. Mihai Marinescu duce numele Braşovului în motorsportul mondial, el fiind un inginer respectat la Jenzer Motorsport, în Formula 3.

În această dimineaţă, la Spa, Taylor Barnard (Jenzer Motorsport), cu Mihai Marinescu inginer, a reuşit prima lui victorie în Fromula 3, în cursa principală disputată pe circuitul din Belgia. Totodată, a fost primul succes pentru Jenzer Motorsport din 2019.

În condiţiile în care cursa s-a desfăşurat în condiţii mixte, strategia aleasă de Taylor Barnard şi Mihai Marinescu, aceea de a merge pe pneuri de ploaie, s-a dovedit câştigătoare. Plecat de pe locul 10 în grilă, Barnard a profitat de faptul că piloţii din faţă au preferat slick-uri şi a ajuns pe locul secund în turul 3, în spatele lui Paul Aron, de care a trecut în momentul în care acesta a decis să intre pentru a pune şi el slick-uri, sub Safety Car. Apoi, pilotul de la Jenzer a rezistat atacurilor lui Christian Mansell şi a trecut primul linia de sosire.

Ieri, în cursa de sprint, Bernard a avut un alt rezultat excelent, terminând pe 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare