Expres

Ion Ţiriac, achiziţie de 28 de milioane de euro

Ion Ţiriac, achiziţie de 28 de milioane de euro. Ţiriac Air, compania deţinută de braşoveanul Ion Ţiriac, a achiziţionat recent al doilea avion privat produs de compania Bombartdier, după cum a anunţat boardingpass.ro.

Este vorba despre un avion de tip Global 600. Nu se cunoaşte preţul plătit de omul de afaceri braşovean, însă boardingpass.ro scrie că acest avion ar avea un preţ de aproximativ 28 de milioane de euro.

„Avioanele de acest tip pot zbura la o altitudine maximă de 15.545 metri (51.000 de picioare) și au o autonomie de zbor de aproximativ 11.100 de kilometri (6.000 de mile nautice). În funcție de configurația aleasă de clienți, avioanele private de tip Bombardier Global 6000 pot transporta până la 19 pasageri”, a mai notat boardingpass.ro.

În flota Ţiriac Air se mai află un avion produs de compania Bombardier, un model Global 5000, produs în 2007, dar şi un Gulfstream G200 Galaxy (YR-TII) și un elicopter Leonardo AW139 (YR-TIA), conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Ion Ţiriac, achiziţie de 28 de milioane de euro […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare