Sport

Mihaela Buzărnescu – accidentată de 18 luni / Ce îi lipsește sportivei

Mihaela Buzărnescu – accidentată de 18 luni.

Jucătoarea de tenis se recuperează după intervenția chirugicală pe care a suferit-o în urmă cu foarte puțin timp la piciorul stâng. După 18 luni în care a preferat să stea cât mai retrasă și să facă tot ce îi stă în putere să se recupereze și să se întoarcă pe terenul de tenis, acolo unde se simte cu adevărat EA, sportiva a transmis astăzi un mesaj extrem de sugestiv, prin intermediul contului de social media.

De Valentine’s Day Mihaelei Buzărnescu îi este de dor de tenis, visează mai mult ca oricând să țină din nou în mână racheta și să se bucure de emoțiile pe care doar pasiunea aceasta i le pot da.

Mihaela Buzărnescu – accidentată de 18 luni

„Îmi lipsește tenisul, adrenalina pe care o simt înaintea meciurilor, înaintea competițiilor. Îmi lipsește să fiu activă mereu. Faptul că sunt 18 luni de când sunt accidentată mă afectează mult. Am încredere, însă, că foarte curând acest cumplit coșmar se va termina și mă voi întoarce din nou pe terenul de tenis”, a declarat „Miki” Buzărnescu.

Sportiva a postat și un video sugestiv pe contul său de Instagram.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare