Sport

De ce ÎNJURĂ Mihaela Buzărnescu în timpul meciurilor?!… E în optimi la Easbourne!!!

 

Jucătoarea noastră de tenis în vârstă de 30 de ani, nr. 28 WTA, este în mare formă și în sezonul de iarbă. Astfel, s-a calificat în optimile turneului de la Eastbourne, după un meci spectaculos cu olandeza Kiki Bertens, pe care a învins-o cu 3-6, 7-6, 6-3 după 2 ore și 40 de minute.

Pe parcursul confruntării, Mihaela Buzărnescu a vorbit vulgar, atât la adresa ei, dar, mai grav, luând-o și pe arbitră în vizor, astfel că este pasibilă de o amendă substanțială. Iată câteva exemple: „Morții mă-tii!”, „Înjur de nu mai pot”, „Te urăsc, arbitro!”, „Mi-ai furat tot ghemul, morții mă-tii de arbitră, ce-mi face, tot ghemul mi l-ai furat”, „Dracu să te ia de proastă”.

Chestionată de jurnaliștii de la Libertatea.ro pe marginea acestui subiect, Mihaela Buzărnescu a declarat: „Îmi cer scuze pentru acest limbaj, chiar îmi pare rău. Va trebui să rezolv problema asta. Pe de altă parte, mă ajută să fiu mai pozitivă, să mă motivez”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare