Sport

Micii sabreri s-au întrecut la „Cupa Brașoveană”

  • baietiu13.jpg
 

Copiii de la Steaua, Dinamo, CSM Brașov, Corona Brașov, LPS Brașov și Olimpic Cetate Râșnov s-au duelat la finalul săptămânii trecuet în „Cupa Brașoveană” la sabie, competiție care a avut loc la Sala „Dinamo”.

Victor Nistorică (Steaua) s-a impus la băieți U13, urmat pe podium de Mihai Bujor (Olimpic Cetate Râșnov) – argint – și Norbert Cărămidaru (CSM Brașov) și Marco Alexandru (Dinamo) – bronz.

Competiția băieților U11 a fost dominată de sportivii de la Corona Brașov, care au cucerit toate medaliile. Eduard Dascăl a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, „argintul” a ajuns la Matei Dediu, în timp ce Teodor Bucur și Tudor Moise au ocupat pozția a treia.

La fete U13 s-a impus Ana Maria Botezatu (CSM Brașov), a doua a fost Ioana Crăciun (Dinamo), pe locul al treilea terminând Bianca Statie (Steaua) și Bianca Ionel (CSM Brașov).

Trei sportive de la Dinamo, Viviana Boriceanu, Teodora Berger și Sofia Benedeck, au fost pe podium la fete U11, a doua medalie de bronz ajungând la Ioana Guliciuc (CSM Brașov).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare