Sport

Messi a lăsat Barcelona şi a plecat în Egipt

 

Atacantul echipei FC Barcelona, argentinianul Lionel Messi, s-a decis să plece în Egipt. Fotbalistul a mers în ţara africană pentru promovarea unei campanii de luptă împotriva hepatitei C, după cum a anunţat Daily Mail. Argentinianul, care a vizitat celebrele piramide de pe platoul de la Gizeh, a declarat: „Am fost și în 2007 în Egipt, dar nu am putut vizita atunci piramidele. Egiptul este o țară mare, cu o mare istorie și sunt încântat că o pot vizita. Este pentru prima oară când am ocazia să intru în piramide. Este ceva istoric, un lucru pe care l-am studiat la școală atunci când eram copil”.
Ministrul egiptean al Turismului și-a exprimat speranța că „vizita istorică” efectuată de Messi va contribui la impulsionarea turismului în această țară.

Fotbalistul argentinian trebuia să ajungă în Egipt în luna decembrie, dar şi-a amânat vizita, după ce o bombă a explodat într-o biserică din Cairo, iar 29 de persoane au fost ucise. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button